Kristel bij AC De Branderij (5)

Presentatie De Branderij

Met De Branderij naar een beurs of evenement

Uitvaartbeurs Hardenberg

De Branderij staat ook wel eens op een beurs of evenement en vaak ga ik dan mee.

Zaterdag 10 maart 2018 stond ik op een uitvaartbeurs in Hardenberg met De Branderij. Ilya uitvaartbeurs Salland heeft die dag georganiseerd. Op de uitvaartbeurs mocht ik de standhouders en bezoekers voorzien van een heerlijk kopje koffie.

 

 

Hardenberg Buiten 2018
Hardenberg Buiten 2018

Op 2e paasdag stond ik met De Branderij ook op een evenement, namelijk Hardenberg Buiten 2018. Hier mocht ik de vrijwilligers van Hardenberg Buiten en de vele bezoekers voorzien van een heerlijk kopje koffie. Op Hardenberg Buiten schonken wij ook thee, ranja of frisdrank. Bij dit evenement vroegen we een bedrag voor het drinken. Bezoekers gaven er geld voor en de vrijwilligers hadden een bandje en hoefden er niet voor te betalen.

 

 

Ik stond met Freek in een blokhut. Voordat het evenement begon hebben Freek en ik wat dingen overlegd en een hulpmiddel gemaakt om grote bestellingen af te handelen.

Op een beurs of evenement staan is leuk!

Weet je wat ik er zo leuk aan vind om op een beurs of evenement te staan? Ik heb contact met mensen. Door zoveel mogelijk mee te nemen van De Branderij en door te praten over De Branderij ben ik aan De Branderij aan het promoten. Ook leer ik veel door te kijken hoe bijvoorbeeld een ander de stand heeft opgebouwd. Bij de uitvaartbeurs heb ik geleerd dat wanneer ik over De Branderij vertel dit zo persoonlijk mogelijk te maken. Hoe persoonlijker, hoe mooier.

Kristel op Hardenberg Buiten 2018

Bij Hardenberg Buiten heb ik geleerd om overzicht te houden, wanneer het opeens heel druk werd. Dit deed ik door een bestelling op te nemen, deze ook gelijk afronden en dan de volgende bestelling opnemen. En ik heb geleerd om aan te geven wanneer er teveel dingen tegelijk bij mij binnen kwam. Bijvoorbeeld dat ik bezig ben met afrekenen met een klant en een andere klant tegelijkertijd een bestelling doorgeeft. Hierdoor raak ik in de war, maar doordat ik dit aangaf gebeurde dit niet nog een keer.

Met drukke momenten op een evenement is een goede samenwerking erg belangrijk. Het werken met Freek was erg prettig!

 

Benieuwd naar de andere blogs van Kristel? Lees hier haar vorige blog

 

Wilt u dat AC De Branderij ook de koffie verzorgt tijdens een evenement van uw bedrijf? Mail dan naar info@acdebranderij.nl of stuur een berichtje via ons contactformulier.

 

Terug naar overzicht

 

Geef een reactie

Heeft u een vraag?