Certificaat voor Auto Ante

Uitreiking certificaat Auto Ante MVO

Certificaat ‘Maatschappelijk Verantwoord’

Veel bedrijven zijn trots op hun pogingen om duurzamer te ondernemen. Dat vinden we bij De Branderij volkomen terecht, maar dat hoeft niet in stilte te gebeuren. Onze vaste klanten ontvangen daarom het certificaat ‘Maatschappelijk Verantwoord’. Zo heeft ook Auto Ante dit mooie papiertje van De Branderij ontvangen. Auto Ante biedt een totaal onderhoud van uw auto. Het staat voor kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak. Terwijl zij onderhoud verrichten aan uw auto, kunt u genieten van de heerlijke koffie van De Branderij.

Auto Ante biedt daarnaast kleinschalige dagbesteding met een arbeidsmatig karakter. Persoonlijke doelen behalen, talenten ontdekken en jezelf ontwikkelen zonder enige tijdsdruk!

Dit kan ook in uw bedrijf!

Vindt u ook dat uw medewerkers en klanten echt lekkere koffie verdienen? Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij u hoog in het vaandel? Bekijk hier onze mogelijkheden en neem contact met ons op, zodat we samen tot een voor u passend voorstel kunnen komen.

 

Terug naar overzicht

 

 

 

Geef een reactie

Heeft u een vraag?