“betaald werk voor iedereen”

Betaald werken mogelijk maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt 
Patrick AC De Branderij

Patrick Mulder

“Ondernemen draait om meer dan alleen winst maken”

check mijn favoriete koffieboon

de man achter ac de bRanderij

Ik (Patrick Mulder) heb mijn droom om een eigen sociale onderneming te starten in 2016 waargemaakt met AC De Branderij. Een koffiebranderij waar de puurheid en echtheid van de koffiebonen centraal staan en dit samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij de puurheid en echtheid van de mens centraal staan. Ondernemen draait, wat mij betreft, om meer dan alleen winst maken.

AC De Branderij helpt bedrijven hun ambities waar te maken op het gebied van maatschappelijke-, sociale- of milieuproblemen. Door koffie af te nemen van AC De Branderij geniet de klant van lekkere kwaliteitskoffie uit ons eigen branderij én draagt bij aan

> een eerlijke handel

> circulair ondernemen én

> meer betaald werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ambachtelijk & Circulair – De Branderij

“Koffie met zorg gebrand”

team ac de bRanderij

jarno 

Hoi, ik ben Jarno en sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam bij AC De Branderij. Voordat ik bij De Branderij kwam werken, ging ik naar school De Twijn in Zwolle. Ik deed daar de opleiding VMBO-basis. In het derde leerjaar kwam ik als stagiaire bij De Branderij en vond het super om hier te werken en ben dan ook erg blij dat ik sinds september 2019 een contract heb gekregen.

kristel

Hallo, mijn naam is Kristel. Ik werk sinds 4 oktober 2016 bij AC De Branderij. Voordat ik hier kwam werken, was ik werkzaam bij Huize de Eik. Daar ondersteunde ik de huiskamermedewerker, maar deed ik vooral werkzaamheden als receptioniste. Ik vind het heel erg leuk en fijn om bij De Branderij te werken. Misschien ben je mij al op de bakfiets tegengekomen.

monique

Hoi, ik ben Monique en heb sinds 1 september 2020 een contract bij AC De Branderij. Mijn hart ligt eigenlijk in ‘de groen’ en heb dit 9 jaar dan ook met heel veel plezier gedaan bij Larcom. Omdat ik dit lichamelijk niet meer trok ben ik na een reïntegratie-traject bij AC De Branderij terecht gekomen. Ik ben heel blij met deze nieuwe kans en heb veel werkplezier!

”>

koffie met zorg gebrand

De medemens met een afstand tot de arbeidsmarkt is wat mij drijft. Ik (Patrick) vind dat deze mensen een volwaardig plek verdienen in het arbeidsleven. Ik ben ervan overtuigd als je de werkzaamheden dusdanig weet aan te passen aan de mogelijkheid van de medewerker, het bedrijf een medewerker in dienst heeft die met plezier en trots zijn werk uitvoert en er voor de volle 100% voor gaat. De manier waarop AC De Branderij haar bedrijf voert heeft grote impact op bewustwording van sociaal ondernemen.

Jarno bij De Branderij

De kracht van AC De Branderij ligt in het zien van de mogelijkheden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ben sociaal georiënteerd, ik zie de mens. Met humor en rust bied ik een veilige werkomgeving. Daarnaast ben ik een pionier, ik zie ideeën voor producten, marktkansen en creëer bedrijvigheid. Met AC De Branderij creëer ik een uniek concept waarin maatschappelijke betrokkenheid en bewustzijn een hele belangrijke factor spelen, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van AC De Branderij en de koffie. 

Als je kiest voor de koffie van AC De Branderij, dan kies je voor koffie van goede kwaliteit én maatschappelijk betrokkenheid.

Samen maken we het verschil!

[/section]

wat anderen over ons zeggen (google review)

“ik ben fan!”

Heerlijke koffie(bonen). Ik ben fan! Naast dat ze goede koffie en thee producten verkopen, helpt dit bedrijf ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Geweldig! Ik raad deze winkel / deze producten aan!

Lucy Engelbertink

“Patrick en zijn team helpen je richting de juiste boon”

We hebben thuis de bonen van de Branderij in ons automaat zitten. Ik weet zeker dat hier geen enkele andere boon meer in komt! Patrick & z’n team helpen je richting de juiste boon die bij jou & je gasten past. Echte aanrader om hier eens koffie van te proeven!
 
Mark Vos

“zo maak je de wereld mooier”

(H)eerlijke koffie op basis van pure passie. Eerlijke producten volgens het topkeurmerk Rainforest Alliance Certifcaat. Maatschappelijke betrokkenheid want dagelijks worden de gebrande koffiebonen verwerkt en verpakt door werknemers met een licht verstandelijke handicap. Integere mensen. Patrick, Annebel en hun medewerkers brengen het allemaal samen in een mooie visie en een fantastisch concept. Zo lever je kwaliteit. Zo maak je de wereld mooier.

Ton Soons

“grote maatschappelijke betrokkenheid”

Heerlijke koffie! Een mooi bedrijf met grote maatschappelijke betrokkenheid.

Chantal Plas