maatschappelijk koffie kopen

Maatschappelijk betrokken
Home » Nieuws » maatschappelijk koffie kopen

kenmerken ac de branderij

De Branderij is een ambachtelijk koffiebranderij en -leverancier, met een groot sociale maatschappelijk betrokkenheid. Je kunt ons herkennen aan:

  • de ambachtelijkheid waarmee we de producten behandelen
  • de goede kwaliteit van onze koffie én service en
  • onze aandacht voor mens en natuur

De aandacht die we hebben voor mens en natuur brengen we tot uiting door:

  1. Steevast te werken we met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij de oprichting (in 2016) is gekozen voor dit concept, omdat wij mensen met een arbeidshandicap een kans gunnen om mee te doen in de maatschappij.
  2. En op de tweede plaats is er aandacht voor het milieu, duurzaamheid en eerlijke handel. De Branderij werkt namelijk alleen met Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen. Ook hergebruiken we restmaterialen van grondstoffen. Zoals bijvoorbeeld de jute koffiezakken die op creatieve wijze een nieuw leven krijgt als shopper of decoratiemateriaal.

Het bedrijf is in de regio uitgegroeid tot een sociaal en maatschappelijk koffiebedrijf. We zijn een voorbeeld voor andere bedrijven en hebben mooie opdrachten lopen binnen het Vechtdalgebied, waaronder een samenwerking met de gemeente Hardenberg.

maatschappelijk verantwoord koffie drinken

 
maatschappelijk koffie drinken

Geef een reactie

Heeft u een vraag?