even voorstellen

Jarno bij De Branderij

jarno bij de bRanderij

Ik wil me graag even voorstellen,  ik ben Jarno en ben 17 jaar oud. Sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam bij De Branderij en afgelopen 1 september heb ik een contract voor 24 uur gekregen! Voordat ik bij De Branderij kwam werken, ging ik naar school De Twijn in Zwolle. Ik deed daar de opleiding VMBO-basis. In het derde leerjaar kwam ik als stagiaire bij De Branderij.

super werken bij de bRanderij

Ik vind het super om hier te werken. Er worden duidelijke instructies gegeven wat er moet gebeuren en er heerst een prettige sfeer om in te werken. Het werktempo is op mij aangepast en er is weinig tot geen werkdruk. Ik werk met 2 andere collega’s op de werkvloer. Het is fijn samenwerken met hen.  De werkzaamheden die ik doe binnen de Branderij zijn:
  • labelen van koffiezakken
  • koffiezakken vullen met koffiebonen of filtermaling
  • thee verpakken in grote en kleine zakjes
  • bekers voorzien van logo van De Branderij met sticker
Af en toe ga ik met Patrick mee in de auto om bestellingen weg te brengen naar een klant. Op dit moment werk ik 4 dagen in de week bij De Branderij. Sinds dat ik hier werk is er nog geen dag geweest dat ik geen zin had om te werken of dat ik niet lachend naar huis ging.  

Terug naar overzicht…

 

Geef een reactie

Heeft u een vraag?