KRISTEL bij AC De Branderij (3)

Afstand tot de arbeidsmarkt bij de Branderij

Kristel Hudepohl is sinds september 2016 werkzaam bij AC De Branderij. In deel 3 van haar blog vertelt ze over een onderdeel van haar werkzaamheden; het labelen van de koffiezakken met stickers.

Verschillende smaken koffie

Bij De Branderij verkopen we verschillende smaken koffie. Ik label de koffiezakken, die nog gevuld moeten worden, met stickers, zodat u kunt zien wat u heeft bestelt of gekocht in de winkel. Op de sticker staat de smaak van de koffie en de hoeveelheid wat er in zit. De stickers zijn in verschillende maten, voor de 250 gr., 500 gr. en 1 kilo zakken. Hoe groter de zak, hoe groter de sticker is. Op de voorkant van de sticker staat het logo van De Branderij, welke smaak en hoeveel koffie erin zit. Ook kunt u hierop informatie vinden over de smaak van de koffie. Op de achterkant van de stickers staat informatie over De Branderij, waar de koffie is samengesteld, het keurmerk en de datum tot wanneer de koffie houdbaar is. Je zou zeggen; ‘zak op de tafel, sticker erop en klaar’. Het is lastiger dan sommige denken.

Om kwaliteit te leveren let ik op het volgende: plak ik de sticker er recht op. Als ik de sticker plak let ik op dat ik in het ongeveer in het midden plak, en aan beide kanten ongeveer ruimte heb en of er geen luchtbelletjes zichtbaar zijn.

   

Benieuwd naar mijn volgende blog? Deze kun je hier vinden.

Terug naar overzicht

Geef een reactie

Heeft u een vraag?