een nieuwe collega!

Een nieuwe collega

Een nieuwe collega in ons team! Monique Prins loopt al een tijdje met ons mee, maar nu is het officieel. Met ingang van 1 september versterkt Monique het team van AC De Branderij.

Monique haar hart ligt eigenlijk in ‘de groen’. Ze heeft dit 9 jaar dan ook met heel veel plezier gedaan bij Larcom. Omdat ze dit lichamelijk niet meer trok is ze na een reïntegratie-traject bij AC De Branderij terecht gekomen. We zijn heel blij met haar en wensen haar veel werkplezier toe.

Monique haar werkzaamheden bestaan vooral uit het wekelijks schoonmaken van koffiemachines en het aanvullen & bijhouden van de voorraad bij bedrijven en instellingen. Schoonmaak van de koffiemachine is van grote invloed op de smaak van koffie en de levensduur van de machine. Het is een klusje waar bij bedrijven en instellingen vaak weinig aandacht naar uitgaat, hoe fijn is het dan dat er een Monique langskomt die dit voor je verzorgt.

Wil jij ook een Monique die bij jou in het bedrijf de koffiemachine komt schoonmaken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0523 – 225 011 of mail naar info@acdebranderij.nl

Heeft u een vraag?