Certificaat voor HOME MADE BY Vasse

Branderij Certificaat voor Home Made By Vasse

Over Home Made By Vasse, Hardenberg

Home Made By Vasse heeft één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen ze met hun inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het voor hun niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder. Zij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Hardenberg nog mooier wonen.

Goed advies mét lekkere koffie

Collectietafel met moodboards
Collectietafel met moodboards

Bij Vasse in Hardenberg kun je ook terecht voor advies en sinds kort kun je dit combineren met de heerlijke koffie van De Branderij. Dus terwijl je geniet van de koffie, laat je je informeren over hun collectie of vergelijk je de producten en kom je samen met Home Made By Vasse tot een prachtig interieur. En zonder dat je het door hebt help je ook nog eens mee aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

De Branderij waardeert dat Home Made By Vasse dit mogelijk maakt, door partner te worden van De Branderij. Met aanschaf van een mooie koffiemachine en door de koffie van de Branderij te drinken verdienen ze met recht het certificaat Maatschappelijk Verantwoord.

Dit kan ook in uw bedrijf!

Wil je ook partner worden van De Branderij en echt lekkere koffie schenken? Bekijk hier onze mogelijkheden of neem contact met ons op, zodat we samen tot een voor jouw passend voorstel kunnen komen.

 

Terug naar overzicht

Geef een reactie